Biztosítás és részletfizetési lehetőség

FINANSZIROZÁS

Rendelkezünk MEDOC-os szerődéssel és a Transilvania Bank partnereként, plusz segitséget szeretnénk nyújtani pácienseinkenk


MEDOC – Medical Ocupational


Rendelkezünk MEDOC-os szerződéssel, aminek alapján fogászati kezeléseket biztositunk azoknak a pácienseknek, akiknek van ilyen tipusu biztositásuk, a személyre szabott szerződésük alapján.

A programálásokat a MEDOC-on keresztül lehet megoldani, aminek következményében megkapjuk az időponthoz szükséges lapot, a biztositásban tartalmazott kezelésekkel együtt. Az első kezelés után, a következő időpontokat már a pácienssel egyeztetjük.

Medical Ocupational – 2005-ben alakult, és az első olyan egészségügyi magánbiztositásokat ajánló létesitmény, amely kapcsolatot teremt a Biztositási cégek, a biztositott és az egészségügyi kezeléseket elvégzendők között. A 2006-ban létrehozott törvény alapján, az EU csatlakozás után, egy újabb alternativát hozott létre a páciensek számára a fogászati magánbiztositással.”

Bővebb információt a Medical Ocupational hivatalos honlapján találnak, ahonnan származik az idézett szöveg is. https://medoc.com.ro/despre-noiRÉSZLETVÁSÁRLÁSI BANKKÁRTYA STAR BT


A Transilvania Bank partnereként, plussz segitséget szeretnénk nyújtani pácienseinknek. Ezáltal, lehetőségük van arra, hogy részletfizetős kártyával fizessenek a fogászati kezelésekért azok a személyek, akik StarBT bankkártyával rendelkeznek. Rendelőnkben 6 részletre lehet felosztani a fizetendő összeget.

Azok akiknek még nincs de szeretnének egyet, a hivatalos oldalon megtudhatnak többet a működéséről és akár online igényelhetnek is egyet itt https://www.starbt.ro/

Azon személyek, akik már rendelkeznek egy ilyen kártyával és szeretnék is használni, kérhetnek egy időpontot a rendelőnkben.


Copyright 2019 – SC Felana Dent SRL. Minden jog fenntartva