Ismerd meg az orvosod

A FELANA DENT CSAPATA

Forduljon bizalommal a különböző fogászati területekre szakosodott orvosainkhoz


A csapatunk


A jól összeforrt és évek során gyűjtött tapasztalattal rendelkező csapatunk két célt tűzött ki: azt hogy Önök jól érezzék magukat nálunk és hogy a kezelésük jól működjön a beosztások szempontjából. Ehhez járul hozzá a kellemes telefonhang, az óramű-pontossággal működő rendelőnk és a kellemes hangulat.


Echipa Felana Dent

Dr. Andreea de Vries

Fogorvos, a Felana Dent vezetője

Dr. Andreea de Vries


Közvetlenül a marosvásárhelyi tanulmányaim elvégzése után, lehetőségem adódott Németországba menni, ahol, a fogászati diplomám elismerése érdekében tett vizsgám után Düsseldorfban, fogorvosként dolgoztam Emmerichben. 2003-ban visszatértem Marosvásárhelyre, szülővárosomba, ahol megnyitottam saját rendelőmet. Azóta örömmel dolgozom egy olyan orvosi és asszisztensi csapattal, akik egy fedél alá hozták a fogászat különböző területeit. Folyékonyan beszélek románul, magyarul, németül és angolul, ezáltal is könnyebbé téve az orvos-páciens kommunikációt.


Dr. Sita Dragos

Endodonciás szakorvos

Dr. Sita Dragoş


2015 óta vagyok a Felana Dent csapatának tagja, ahol az én szerepköröm a nagyon nagy precizitással végzett endodonciás kezelésekre limitálódik, amit szenvedélyesen végzek. Endodnciás szakosodásom van, ugyanakkor egyetemi docensként dolgozom az endodoncia szakon az marosvásárhelyi orvosi egyetem keretén belül.


Dr. Sita Theodora

Fogorvos, parodontológiai szakorvos

Dr. Sita Theodora


2005-ben végeztem el a Marosvásárhelyi Orvosi Egyetemet, 2007-ben lettem a Felana Dent tagja, ahol kompetens csapattal dolgozhatom együtt és 2013-ban végeztem el a szakosodásomat a parodontológiában.Dr. Hănţoiu Liana

Orthodonciás szakorvos

Dr. Hănţoiu Liana


2004-ben végeztem el a marosvásárhelyi Fogorvosi Egyetemet, 2009-ben csatlakoztam a Felana Dent kompetens és lelkes csapatához, ahol az ortodoncia és a dento – arc-ortopédia területét fedem le.


Dr. Bálint Bögözi

Szájszebészeti szakorvos, fogászati mikro-sebészeti szakértő

Dr. Bögözi Bálint


2003-ban végeztem el a Fogászati Egyetemet és 2007-ben az Általános Orvosi Egyetemet Marosvásárhelyen. 2007-től vagyok a Felana Dent csapat része mikro-sebészeti és implantológiai szakorvosként, ahol egy olyan csapattal dolgozhatom együtt, akik magas kompetenciával és szakmai tudással rendelkeznek. Ugyanakkor, folytattam a Fogászati Egyetemmel való közreműködésemet egyetemi tanárként 2004-2008 között, és 2008-tól egyetemi docensként. A szakosodásomat 2009-ben végeztem el és 2013-ban doktoráltam, 2016-ban az egyetemi tanulmányok vezetője lettem.


Ecaterina Sima

Asszisztensnő

Sima Ecaterina


Egy vidám és dinamikus ember vagyok. Ugy döntöttem, hogy elvégzem a fogtehnikusi képesitést a „Hipocrate” posztlicealis iskolaban, Konstancán. Ezek utan rájöttem, hogy a mi területünkben fontos ismerni az emberi egészség ápolását is, ezért elvégeztem a posztlicealis asszisztensi képzést is a „Gheorghe Marinescu” iskolában, Marosvásárhelyen. 2006 óta vagyok a Felana Dent csapat szerves tagja, ahol én lettem a legmegbizhatóbb pillér. Folyékonyan beszélek románul és magyarul, ami sokat segit a páciensekkel való közvetlen kommnunikációmban.Roth Annamária

Asszisztensnő

Roth Annamária


Mindig is szerettem a fogászatot, és pont emiatt választotam ezt a részét az asszisztensnői területből. Egy dinamikus, rendszerető és vidám személyiség vagyok, erények amik abban segitettek, hogy könnyebben be tudjak illeszkedni a Felana Dent csapatába, aminek 2012 óta vagyok a tagja. 2006-ban végeztem el eme nemes mesterségre az iskolát a „Gheorghe Marinescu”-ban, a posztliceális tagozaton, Marosvásárhelyen. Itt viszont, a rendelőben, alkalmam adódott arra, hogy gyakorolni is tudjam az iskolában tanult etikai kódot is. Folyékonyan beszélek románul és magyarul, és jól angolul, ami által könnyen meg tudom találni minden pácienssel a közös hangot.Asszisztensnő

Borz Enikő


2010-ben vegeztem el a Rontgen asszisztensi posztlicealis szakiskolat a marosvasarhelyi Gheorghe Marinescu egeszsegugyi iskolaban, ezt kovetoen fogaszati rontgen asszisztenskent dolgoztam. Mivel egy kozvetlen, humoros es konnyen alkalmazkodo szemely vagyok, konnyen illeszkedtem be a Felana Dent csapataba, aminek 2019 juniusatol vagyok a tagja.

Mike-Fogarasi Tamara

Orvosi nyilvántartó (recepció)

Mike-Fogarasi Tamara


Egy nyugodt, dinamikus és energikus személyiség vagyok. 2017 óta abban a megtiszteltetésben van részem, hogy a Felana Dent fogászati rendelőjében a pácienseknek segitséget nyújtsak telefonon, emailon és személyesen is. 2008-2011 között a marosvásárhelyi „Petru Maior” Egyetem Gazdaságtudományi Karán tanultam a számviteli és menedzsment informatikai szakon, majd 2011–2013 között a Gazdaságtudományi Mesterképzést is elvégeztem. A számviteli ismereteknek köszönhetően lehetőségem van arra, hogy még a rendelőben is gyakorolhassam és fejlesszem magam.Románul, magyarul és angolul beszélek, ami sokat segit a közvetelen kommunikációban.Copyright 2019 – SC Felana Dent SRL. Minden jog fenntartva