Asigurare şi plata în rate

FINANŢARE

Cabinetul nostru are contract cu MEDOC şi suntem parteneri Banca Transilvania


MEDOC – Medical Ocupational


Medical Ocupational, infintata in 2005, este prima societate in domeniul serviciilor medicale private care a stabilit legatura dintre Societatiile de Asigurare, Asigurat si furnizorii medicali. Cadru legislativ creat in 2006 si aderarea Romaniei la U.E ofera o noua alternativa pacientiilor si anume asigurarile private de sanatate.

Medical Ocupational stabileste solutiile medicale acoperite de asigurarile private de sanatate, identifica cele mai bune servicii medicale creand reteaua de furnizori medicali, fiind Prestatorul General al serviciilor medicale pentru Societatiile de Asigurare AXA Life Insurance( fosta Omniasig Viata), BCR Asigurari de Viata Vienna Insurance Group, G.B.G Insurance International.

Cea mai mare retea de furnizori medicali agreati la nivel national si international se dezvolta continuu avand la baza criterii specifice de selectie si instrumente IT performante de comunicare. Astfel, fara a face rabat de la calitate, obtinem costuri avantajoase pentru serviciile medicale. Contractele cu furnizorii medicali sunt executate prin decontare directa cu tarife preferentiale si discounturi. Derularea acestora se face cu respectarea protocoalelor administrative si medicale agreate de toti partenerii nostri. Modulele database integrate comun cu furnizorii medicali agreati gestioneaza serviciile medicale accesate de catre asigurati. (sursa https://medoc.com.ro/despre-noi)

Cabinetul nostru are contract cu MEDOC-ul si oferim servicii de stomatologie pacientilor asigurati, in functie de acoperirea asigurarii personalizate.

Programarile se pot face prin MEDOC, firma fiind cea care cere prima programare pentru pacient, dupa care ne trimite fisa de programare cu lista de acoperire al asiguratului. Dupa primul tratament, programarile urmatoare se fac la cabinet de catre pacient.STAR BT


Suntem parteneri Banca Transilvania, fapt care da un plus de ajutor pacientilor care beneficiaza de card de cumparaturi in rate Star Card.

Astfel, exista posibilitatea ca la noi in cabinet sa platiti cu card de cumparaturi in 6 rate.

Pentru detalii despre StarBT puteti accesa pagina https://www.starbt.ro/despre-star/

In cazul in care beneficiati deja de produsul StarBT, puteti cere o programare la cabinetul nostru si veti primi detalii in legatura cu functionarea sitemului.


Copyright 2019 – SC Felana Dent SRL. Toate drepturile rezervate